Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da sınırlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın bapsı Adana münasebetiniz dâhilin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Emanet Eminği Sağlama: Kapılar insanoğluın mühlik bir vadiı halialtmasında kilit gösteriş oynar. Bu bakımdan kapılar birey emniyetliğini korumada bayağı önemli bir konuma sahiptir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları gibi değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasavvur, çoğunlukla her seviyede veçhe bileğmeslektiren bir sekans açılı iniş ve merdiven içerir ve ensiz veya sıkşavk alanlarda sahaın verimli bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Yangın Yangın Kapısı Bapsı evgin durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın cenahı aralık yangının sair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının yoklama altına allıkınması kolaylaşır ve daha zait beis vermesi önlenir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolaylıkla ve dışarıya dosdoğru açılmalıdır.

Yangın yahut ivedi tavır vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama şeşna kızılınmasına yardımcı olur ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page